Βασικές πληροφορίες
Όνομα εταιρείας:
Worldwide Leading Co., Limited
Είδος Επιχείρησης:
Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες:
«Just&Love» και «Bamoer»
Αριθμός Υπαλλήλων:
51~100 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:
US$ 50,000,000$ - US$ 100,000,000$
Ιδρύθηκε Έτος:
2012
Εξαγωγή pc:
70% - 80%
Πληροφορίες εργοστασίων
Κύρια Αγορά:
Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Περιγραφή Εταιρείας
 Η παγκόσμια κορυφαία Co., που περιορίζεται είναι κατασκευαστής του κοσμήματος στην Κίνα με περισσότερο από 5 έτη εμπειρίας. Έχουμε δεσμεύσει να σχεδιάσουμε, να κατασκευάσουμε και εξαγωγή των jewelries που αποτελούνται από 925 το εξαιρετικό ασήμι, ανοξείδωτο, μαργαριτάρι, δέρμα, κράμα χαλκού, υψηλής ποιότητας τεχνητό zircon και ούτω καθεξής.

 

Η ποικιλία προϊόντων, μόδα ύφους, καλή ποιότητα, που καλύπτει τα δαχτυλίδια, κρεμαστά κοσμήματα, σκουλαρίκια, βραχιόλια, περιδέραια, βραχιόλια, κόσμημα θέτει, μανικετόκουμπα, χάντρες, κρεμαστά κοσμήματα, περίπτωση κοσμημάτων, σακούλα κοσμημάτων ect.

 

Μέσω των αδιάλειπτων προσπαθειών στα προηγούμενα 5 έτη, 2 «Bamoer " εμπορικών σημάτων προϊόντα σειράς «Just&Love μας» και πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Είναι το διάφορο ύφος και υψηλό - ποιότητα των προϊόντων που τελικά να είστε ο προηγμένος ηγέτης της βιομηχανίας κοσμήματος.

 

Η παγκόσμια κορυφαία Co., που περιορίζεται οδηγείται από μια από τις πιό πεπειραμένες και αποδεδειγμένες Ομάδες Διοίκησης στον τομέα μας. Έχουμε μια ομάδα δημιουργικών και έξυπνων σχεδιαστών. Εξοικειώνονται όχι μόνο πολύ με τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών και της Ασίας αγορών των ΗΠΑ, αλλά μπορούν να κάνουν να μιμηθούν τα τρισδιάστατα σχέδια από το επαγγελματικό τρισδιάστατο λογισμικό για την επιβεβαίωση των πελατών, καθώς επίσης και τις φόρμες από το λέιζερ αυτόματα έτσι ώστε το σχέδιο είναι σύμφωνο με το σχέδιο για να βελτιώσει την ποιότητα. Μπορούμε να καταστήσουμε όλα τα είδη κοσμήματος βασισμένα στο σχέδιό σας.

Worldwide Leading Co., Limited

 

Worldwide Leading Co., Limited
Πιστοποίηση
Πρότυπο : Identification Certificate Αριθμός : 1202010002 Ημερομηνία Έκδοσης : 2017-01-01 Ημερομηνία λήξης : 2019-01-01 Πεδίο εφαρμογής / Range : Quality Control Που εκδίδονται από : Zhejiang Jewelry Quality Supervision Station
Πρότυπο : Certificate of Test Αριθμός : 68172748856 Ημερομηνία Έκδοσης : 2017-08-15 Ημερομηνία λήξης : 2019-08-14 Πεδίο εφαρμογής / Range : Quality Control Που εκδίδονται από : Guangdong Jewelry Quality Supervision Station
Πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα.
Μας δώστε μια κλήση
0086-13875903532
Σπίτι
Όλα τα Προϊόντα
Περίπου εμείς
επαφή
Αίτηση κράτησης
Γλώσσα αλλαγής